| Εγγραφή      
Εκπαιδευτικά Προγράμματα - Σεμινάρια ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  

Εξειδικευόμαστε στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων για τον κλάδο των Γραμματέων, Βοηθών Διοίκησης και Top Management Assistants. Προσφέρουμε μια σειρά από σεμινάρια που κατηγοριοποιούνται ως εξής:

  • Ενδοχεπιχειρησιακά: Διοργανώνονται αποκλειστικά για τα Στελέχη της Εταιρίας σας και η ύλη προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας όπως αυτές προκύπτουν από το στάδιο ανάλυσης αναγκών όπως αυτό εφαρμόζεται στα πλαίσια της μεθοδολογίας Systemic Approach to Training (S.A.T.).  Αυτή η κατηγορία των προγραμμάτων διοργανώνονται στις εγκαταστάσεις μας, στις εγκαταστάσεις της Εταιρία σας, σε άλλους χώρους που θα μας υποδείξετε ή σε κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών.
  • Open Enrollment Programs: Πρόκειται για προγραμματισμένα σεμινάρια που διοργανώνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και συμμετέχουν Στελέχη από διαφορετικές Επιχειρήσεις. Το σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του τύπου προγραμμάτων είναι τα οφέλη που προκύπτουν από την διαφορετικότητα των συμμετεχόντων. 
  • Part Time: Πρόκειται για προγράμματα που είναι μακροχρόνια και στηρίζονται στην λογική της Part Time εκπαίδευσης. Απατείται η παρουσία των συμμετεχόντων μόνο σε ορισμένα sessions καθώς και η προσωπική τους μελέτη σε συνδυασμό με την υποβολή εργασιών.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα επιδοτούνται από το πρόγραμμα Ο.Α.Ε.Δ.-Λ.Α.Ε.Κ. και υποστηρίζονται από σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνει φορητούς H/Y, LCD Projector, Flipchart, Video, DVD κλπ. 

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης & Σημειώσεις

Οι συμμετέχοντες που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Εταιρίας μας παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Σε όλα τα σεμινάρια οι συμμετέοχντες παραλμβάνουν σημειώσεις του εισηγητή καθώς και βιβλίο του εμπορίου. Σημεία διαφοροποίησης των σεμιναρίων:

  • Οι εισηγητές είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων ενώ διαθέτουν μεγάλη επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.
  • Τα προγράμματα διοργανώνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση από σταθμό του metro και parking.
  • Σε όλα τα προγράμματα αξιοποιούνται ενεργητικές τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων που ενδείκνυνται για την εκπαίδευση Στελεχών επιχειρήσεων.
  • Αναλύουμε τις ανάγκες και το επίπεδο γνώσεων των υποψηφίων συμμετεχόντων με on-line Ερωτηματολόγια και προσωπικές συνεντεύξεις. Με αυτό τον τρόπο τα εκπαιδευτικά προγράμματα (ενδο-επιχιειρησιακά ή Open Enrollment) προσαρμόζονται στο επίπεδο των συμμετεχόντων.  
Προγραμματισμένα ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση  

Τα παρακάτω σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί σε καθορισμένες ημερομηνίες για την χρονική περίοδο Σεπ.-Δεκ. 2007. Κάντε κλικ στον τίτλο του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

 

Q-Training Web Site

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων