| Εγγραφή      
Έντυπο Περιοδικό Executive Secretary

 

To έντυπο περιοδικό Executive Secretary εκδίδεται σε τριμηνιαία βάση και αποστέλλεται Δωρεάν σε περισσότερες από 2000 Βοηθούς Διοίηκησης (Executive Secretaries & Top Management Assistants) σε Ελλάδα και Κύπρο. Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό, κάντε κλικ εδώ.Το περιoδικό διαμορφώνεται με βάση και τις δικές σας απόψεις και σχόλια τα οποία μπορείτε να μας στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@secretaries.gr

Στο περιοδικό μπορείτε να βρείτε θέματα που αφορούν στον κλάδο των Βοηθών Διοίκησης, θέματα ειδικού/γενικού ενδιαφέροντος, θέματα πληροφορικής, Αγγελίες για Γραμματείς και άλλα νέα και ειδήσεις κλπ. Τα έντυπα τεύχη των τριών πρώτων τευχών του περιοδικού έχουν εξαντληθεί.

Το έντυπο περιοδικό εκδίδεται αρχικά κάθε τρεις μήνες και αποστέλλεται ταχυδρομικά σε περισσότερες από 3000 Executive & Top Management Assistants ενώ σε μηνιαία βάση θα αποστέλλεται με e-mail το Executive Secretary Newsletter.

Ακολουθούν μερικές από τις στήλες και η θεματολογία τους, που θα παρουσιάζονται σε κάθε τεύχος:

  • Το βήμα της Management Assistant: Συνέντευξη απόκαταξιωμένηManagementAssistant.
  • Εκδηλώσεις & νέα του κλάδου - Μετακινήσεις Στελεχών: Ειδήσεις και μετακινήσεις που αφορούν Στελέχη του κλάδου Βοηθών Διοίκησης.
  • Ελεύθερη άποψη: Σελίδα στην οποία θα δημοσιεύονται ελεύθερα οι απόψεις και οι προβληματισμοί σας όπως αποστέλλονται στους συντάκτες του περιοδικού.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στο περιοδικό στέλνοντας τα στοιχεία αποστολής του περιοδικού στην διευθυνση info@q-training.grΌλα τα τεύχη του περιοδικού θα διανέμονται Δωρεάν. 

Είναι βασική μας επιδίωξη, το περιοδικό να αποτελέσει το βήμα έκφρασης και ανταλλαγής απόψεων για όλα τα Στελέχη του κλάδου Βοηθών Διοίκησης και για αυτό, σας προσκαλούμε να μας στείλετε (info@secretaries.gr) τις απόψεις σας  σχετικά με ενότητες, αφιερώματα και ειδικά θέματα που θα σας ενδιέφερε να καλύψει το περιοδικό καθώς και άλλες ιδέες ή άρθρα σας, που πιστεύετε ότι θα βοηθούσαν στην επιτυχία του.

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων