| Εγγραφή      
2o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants (2007) ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Ομιλητές - Προφίλ

Ομιλητής

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

    

 

Αλμπέρτος Αζαρία: Σύμβουλος Επικοινωνίας και Εκπαιδευτής Στελεχών, ενώ παράλληλα είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε θέματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Διεθνούς-Επικοινωνιακού Mάρκετινγκ. Κατέχει Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς επίσης και Πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε με υψηλές διακρίσεις τον Μεταπτυχιακό τίτλο MBA (Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διδακτική εμπειρία τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όσο και σε εκπαιδευτικούς φορείς του Ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές διαλέξεις τόσο σε διεθνή όσο και σε τοπικά συνέδρια και σεμινάρια.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, συνεργάζεται με αρκετές από τις καλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης στελεχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργασίες και άρθρα του, έχουν δημοσιευθεί τόσο σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, όσο και στον ημερήσιο τύπο και το Διαδίκτυο. Τέλος, είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών και ελληνικών επιστημονικών οργανώσεων και οργανισμών.
 

Ανδρέας Γαλανής: Σύμβουλος πληροφορικής και ειδικός σε θέματα Διαχείρισης των Σχέσεων με τους Πελάτες (CRM). Είναι κάτοχος του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας και διαθέτει πολυετή πείρα ως Account Manager μεγάλων εταιριών πληροφορικής . 

Έχει ασχοληθεί με την προώθηση CRM λύσεων, το project management υλοποίησής τους και την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων ως εισηγητής θεωρητικών και προϊοντικών σεμιναρίων σε θέματα νέων τεχνολογιών με την Q-Training.

Αντώνιος Δάσκος: Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α). Κάτοχος MSc. σε Computer Science (Software Engineering) του Πανεπιστημίου Birmingham (UK) και MBA του Open University of UK. Διαθέτει μεγάλη διδακτική και επαγγελματική Εμπειρία ενώ έχει διατελέσει Στέλεχος των Εταιριών BullA.E.E., Interface (Ομίλου ALTEC), MicrosoftHellas και MercedesBenzHellas. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Εταιρία Q-Training.

 

 Αναστασία Δούκα

 

 

 

Κωτούδη Ρούλα: Οικονομολόγος, Πτυχ. Παν. Μακεδονία,   ΜΒΑ UniversityofLINCOLN U.K. Σύμβουλος Επικοινωνίας και Ιδιοκτήτρια της   KPRConsulting συμβουλευτικής εταιρίας σε θέματα οργάνωσης ΜΜΕ και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία εκπαίδευσης στελεχών Οργανισμών, Δημ. Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα Management, Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Επί 20ετία και πλέον εκπαιδεύει Γραμματείς Γεν Δ/νσης και λοιπών Διοικητικών Υπηρεσιών μεγάλων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. 

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Δημ. Σχέσεων Β. Ελλάδος, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, τ. μέλος της Δ.Ε του ΙΑΓΜΕ και του ΙΜΑΔ, τ. μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΕ, συνεργάτης του ηλεκτρονικού περιοδικού www. BusinessWoman.gr, αρθρογραφεί στην εφημερίδα Αγγελιοφόρο. και συνεργάτης τοπικού τηλεοπτικού καναλιού σε θέματα επικοινωνίας

 

 

 

Κατερίνα Μουχταροπούλου:Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια. Παρακολούθησε σπουδές Δημοσιογραφίας στη σχολή του Αntenna και στη συνέχεια, ανέλαβε την επιμέλεια και παρουσίαση ραδιοφωνικής εκπομπής ψυχαγωγικού και πολιτιστικού περιεχομένου στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Sunderland, με πτυχίο BSc (Hons) στην Ψυχολογία & Κοινωνιολογία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του CityUniversity του Λονδίνου, με ειδίκευση στην Οργανωσιακή Ψυχολογία.
 
Εργάστηκε για το Επαγγελματικό Σώμα Μηχανικών Αυτοματισμού, Μετρήσεων και Τεχνικού Ελέγχου Μεγάλης Βρετανίας (InstituteofMeasurement & Control - London) ως Managerτου τμήματος Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Παράλληλα, παρακολούθησε σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων με θέματα: την Αποτελεσματική Επικοινωνία & Marketing, τη Βελτίωση της Ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού και τις Ομαδο-οργανωτικές μεθόδους για managers. Επίσης, είναι κάτοχος διπλώματος σπουδών στον Προσανατολισμό Απόδοσης Έργου Ανθρωπίνου Δυναμικού (PerformanceCoaching) και πιστοποιημένη χειριστής Ψυχομετρικών τέστ (LevelA) και Στατιστικής ανάλυσης. Αποτελεί μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ψυχολόγων από το 1998.
 
Διετέλεσε αρχισυντάκτρια του επιστημονικού περιοδικού «Μεγαλώνω το παιδί μου» στην Αθήνα. Είναι ενεργή συνεργάτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Συλλόγου Αποφοίτων του CityUniversityτου Λονδίνου.   Από το 2006, δραστηριοποιείται στην εισήγηση σεμιναρίων και ενδοεπιχειρησιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 

Ηλίας Τζαννής:Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου 1947. Σπούδασε Διοικητικές, Οικονομικές, Πολιτικές και Τεχνολογικές Επιστήμες και έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση - Διοίκηση Επιχειρήσεων και  στην Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη. Μιλάει Αγγλικά.

Εργάστηκε  στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε Μονάδες της Διοίκησης της  Τράπεζας και στη Γραμματεία Διοικητή. Συνταξιοδοτήθηκε από την Τράπεζα  το Φεβρουάριο του έτους 2000.
Εκπαιδεύτηκε από εξειδικευμένους Φορείς στην εκπαίδευση ενηλίκων και διετέλεσε από το 1985 εισηγητής στη Διεύθυνση  Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Ε.Τ.Ε, το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, την Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου και άλλους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς.
Σήμερα, ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε  θέματα Management & Εκπαίδευσης, συνεργάζεται με Επιχειρήσεις, την ACTAΑ.Ε. ( AristotleCertificationTraining & Assessment. Τεχνοβλαστό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θες/νίκης ),  το E.M.O  UN. OFSUNDERLAND, την ΟΤΕacademy, το ΚΕΚ Δήμου Αθηναίων, την Ακαδημία Εθνικής Άμυνας, την Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και με άλλους Έγκριτους Φορείς και Εκπαιδευτικές Εταιρείες, παρέχοντας συμβουλευτική και εκπαίδευση σε εξειδικευμένα θέματα, όπως : Σύγχρονο Ανοιχτό Management ( Ηγεσία, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Συναισθηματικά Πρότυπα κ.ά.), Οργάνωση και Διαχείριση Διοικητικογραμματειακής Στήριξης, Οργανωσιακό Σχεδιασμό Αρχείων κ.ά.
Είναι πιστοποιημένος Αξιολογητής Ε.ΚΕ.ΠΙΣ του Υπ. Κ.Α., του ΟΑΕΔ και κατέχει Άδεια Οικονομολογικού Επαγ/τος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Διετέλεσε Πρόεδρος Α.μ.Ε.Α. και Αρχηγός Ανεξαρτήτου Ιδρύματος Π.Σ.Ε.Α της Ε.Τ.Ε.
Είναι μέλος Επιστημονικών Ενώσεων , συγγραφέας Εγχειριδίων,   ομιλητής σε Συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αρθρογραφεί στον ελληνικό και ξένο τύπο.
   

 

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί

Χορηγοί

Υποστηρικτές

  

 

   

 
 

   

 

 

 

 

 

 Χορηγός

Σοκολατένιας Ενέργειας

 

 

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων