| Εγγραφή      
2o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants (2007) ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Στόχος Συνεδρίου

Το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μελετήσαμε με προσοχή τις παρατηρήσεις σας καθώς και τις αξιολογήσεις των ομιλητών και το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο χαρακτηρίζεται από νέες καινοτομίες ενώ διαφοροποιείται σε πολλά σημεία από το πρώτο Συνέδριο. Το 2ο συνέδριο, στοχεύει στην ενημέρωση των Στελεχών Γραμματειακής Υποστήριξης σχετικά με τις νέες τάσεις που επικρατούν στον συγκεκριμένο κλάδο και προσφέρει ένα συνδυασμό θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων με εξειδικευμένες παρουσιάσεις και παρουσία καταξιωμένων επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου.

Ο κος Ηλίας Τζαννής ανέλαβε τον ρόλο του Επιστημονικού Υπευθύνου του Συνεδρίου με πρωταρχικό στόχο η Agenda να καλύψει θέματα που πραγματικά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων και δεν θα επαναλαμβάνονται σε διαφορετικές παρουσιάσεις.

Για εμάς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που προετοιμάζουμε το διοργάνωση, αποτελεί βασική επιδίωξη, σε αυτό το Συνέδριο, να προσφέρουμε γνώσεις που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες με την επιστροφή σας στην εργασία σας.

Το επάγγελμα της Γραμματέως / Top Management Assistant αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις στην σύγχρονη επιχείρηση και το συνέδριο φιλοδοξεί να αναδείξει τις ικανότητες που απαιτούνται για να ανταποκριθούν τα Στελέχη γραμματειακής υποστήριξης στον ρόλο αυτό.

Χορηγοί

Χορηγοί

Υποστηρικτές

  

 

   

 
 

   

 

 

 

 

 

 Χορηγός

Σοκολατένιας Ενέργειας

 

 

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων