| Εγγραφή      
2o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  

 

Το 2o Πανελλήνιο συνέδριο Γραμματεών και Top Management Assisttants διοργανώνεται και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007 με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας European Management Assistants (E.U.M.A.).

Με νέες ιδέες και ανανεωμένες θεματικές ενότητες το συνέδριο φιλοδοξεί να καλύψει ένα ευρύ πεδίο γνωστικών αντικειμένων που αφορούν τον κλάδο.

Σημεία Διαφοροποίησης Συνεδρίου 2007:
► Η Agenda του συνεδίου θα οριστικοποιηθεί εντός των επομένων ημερών λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, τις παρατηρήσεις καθώς και τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων του προηγούμενου συνεδρίου 2006.
►Ο κος. Τζαννής Ηλίας ορίστηκε Επιστημονικός Υπεύθυνος του Συνεδρίου, με στόχο την αποτελεσματικότερη εποπτεία των θεματικών ενοτήτων.
► Στο συνέδριο θα γίνει η πρώτη παρουσίαση της πιστοποίησης με τίτλο Certified Secretaries Management Assistants (CSMA) που προσφέρεται σε συνεργασία με τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
► Όλοι οι σύνεδροι θα παραλάβουν Δωρεάν το πρώτο τεύχος του έντυπου περιοδικού Executive Secretary που εκδίδεται το πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.

Χορηγοί

Χορηγοί

Υποστηρικτές

  

 

   

 
 

   

 

 

 

 

 

 Χορηγός

Σοκολατένιας Ενέργειας

 

 

Hover here, then click toolbar to edit content
Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων