| Εγγραφή      
3o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  

 

Το 3o Πανελλήνιο συνέδριο Γραμματεών και Top Management Assisttants διοργανώνεται και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008 στο Ξενοδοχείο Novotel με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας European Management Assistants (E.U.M.A.).

Agenda / Αναλυτική Θεματολογία / Ομιλητές / Απευθύνεται / Στόχος / Χώρος Διεξαγωγής / Αξία / Δήλωση Συμμετοχής / Διοργάνωση

Με νέες ιδέες και ανανεωμένες θεματικές ενότητες το συνέδριο φιλοδοξεί να καλύψει ένα ευρύ πεδίο γνωστικών αντικειμένων που αφορούν τον κλάδο των Βοηθών Διοίκησης. Για το 2008 πήραμε την απόφαση το συνέδριο να μην προσφέρει πολλές μικρής διάρκειας παρουσιάσεις αλλά Workshops διάρκειας δύο ή τεσσάρων ωρών.

Σημεία Διαφοροποίησης Συνεδρίου 2008: 

  • Ο στόχος του Συνεδρίου εμπεριέχεται στην φράση "Εξειδικευμένη Ενημέρωση - Άμεση εφαρμογή των γνώσεων". Μας ενδιαφέρει οι σύνεδροι να αποκομίσουν γνώσεις που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες.
  • Στα πλαίσια του Συνεδρίου διοργανώνεται Πανελλήνια κλαδική έρευνα σε πάνω από 2000 Βοηθούς Διοίκησης και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο κεντρικό Session του Συνεδρίου.
  • Mερικά από τα θέματα που θα καλύψουν τα Workshops είναι τα εξής: Τεχνικές Επιρροής (PersuasionPrinciples), Χρήσιμα Tips του Microsoft Office για Γραμματείς, Νομικό πλαίσιο και πολιτικές για γυναίκες εργαζόμενες, Stress Management & Διαχείριση Συναισθημάτων, Management Skills για βοηθούς Διοίκησης, Χρήσιμες Συμβουλές για διοργάνωση Εκδηλώσεων, Βασικές Αρχές διαπραγματεύσεων κλπ.

Αναμένουμε τις προτάσεις, παρατηρήσεις σας στο info@secretaries.gr

Χορηγοί

Χορηγοί

 

 

 

Υποστηρικτές

Κύριος Υποστηρικτής

 

    

  

  

 

  

 

 

  Σοκολατένια Ενέργεια

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων