| Εγγραφή      
4o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants (2009) ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Ομιλητές - Προφίλ

Ομιλητής

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

(Τα ονόματα εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά)

   

Αλμπέρτος Αζαρία: Σύμβουλος Επικοινωνίας και Εκπαιδευτής Στελεχών, ενώ παράλληλα είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε θέματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Διεθνούς-Επικοινωνιακού Mάρκετινγκ. Κατέχει Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς επίσης και Πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε με υψηλές διακρίσεις τον Μεταπτυχιακό τίτλο MBA (Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διδακτική εμπειρία τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όσο και σε εκπαιδευτικούς φορείς του Ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές διαλέξεις τόσο σε διεθνή όσο και σε τοπικά συνέδρια και σεμινάρια. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, συνεργάζεται με αρκετές από τις καλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης στελεχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργασίες και άρθρα του, έχουν δημοσιευθεί τόσο σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, όσο και στον ημερήσιο τύπο και το Διαδίκτυο. Τέλος, είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών και ελληνικών επιστημονικών οργανώσεων και οργανισμών.

 

Κωσταντίνος Γεωργικόπουλος : Σύμβουλος & Ειδικός Συνεργάτης Επιχειρήσεων Ο Κων/νος Γεωργικόπουλος σήμερα είναι σύμβουλος & Ειδικός Συνεργάτης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα  και στο εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και του Πανεπιστημίου PACE της Νέας Υόρκης (ΜΒΑ). Έχει υπάρξει στέλεχος με μακρά (πλέον των 20 ετών) εμπειρία στον Εμπορικό, Διοικητικό και HR τομέα.σε πολυεθνικές κυρίαρχες στον κλάδο τους εταιρείες. Διετέλεσε HR General Manager στην Coca-Cola 3Ε, Εμπορικός Δ/ντής στην DIAGEO - United Distillers, BEBELAC AEBE κ.α.  Έχει δημιουργήσει Εκπαιδευτικές Ενότητες για πολλά Επιχειρησιακά θέματα: Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (από την θεωρία στην Πρακτική Εφαρμογή), IDRS (Interdepartmental Review & Reporting System),  (Ενδοτμηματική Επικοινωνία & συστήματα αναφοράς),  Top Level Selling Skills, B2B-Back to Basics, How to create value through people, κ.α.).

Αντώνιος Δάσκος: Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α). Κάτοχος MSc. σε Computer Science (Software Engineering) του Πανεπιστημίου Birmingham (UK) και MBA του Open University of UK. Διαθέτει μεγάλη διδακτική και επαγγελματική Εμπειρία ενώ έχει διατελέσει Στέλεχος των Εταιριών BullA.E.E., Interface (Ομίλου ALTEC), Microsoft Hellas και Mercedes Benz Hellas. Είναι Πιστοποιημένος ROI Consultant και Certified Trainer. Εισηγητής σε θέματα CRM, Presentation Skills, Influcence και Διαπραγματεύσεων και ομιλητής σε Συνέδρια που διοργανώνονται σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Εταιρία Q-Training.

Κωσταντίνα Διονυσοπούλου : Γεννήθηκε στην Αθήνα το  1982.  Αποφοίτησε από το  Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πατρών (2005).  Είναι τελειόφοιτη στο Ενιαίο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, διετούς φοίτησης, του Εθνικού Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών - Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Ινστιτούτο Εκπαίδευσης  (UniversityofLondon, InstituteofEducation)με τίτλο  «Εκπαίδευση, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινωνικές Διακρίσεις».  Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής   γλώσσας καθώς και Η/Υ.
Εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Κέντρο Ημέρας για Ψυχικά Ασθενείς της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) .
Στα πλαίσια διεξαγωγής  πτυχιακής εργασίας με θέμα "Η στάση των εργαζόμενων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα απέναντι στη σεξουαλική παρενόχληση"  πραγματοποιήθηκε κοινωνική έρευνα στην πόλη της Πάτρας. Τ α αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στα πλαίσια διημερίδας του ΑΤΕΙ Πατρών  για την «Ισότητα στις διαφυλικές σχέσεις και στην εργασία», και σε σεμιναριακό κύκλο με θέμα "Καταπολέμηση των διακρίσεων στην απασχόληση και αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας" που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών για τα δικαιώματα της γυναίκας. Έχει παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων, και ημερίδες σχετικές με θέματα ισότητας των δύο φίλων και τις εργασιακές σχέσεις που διοργανώθηκαν από πανεπιστήμια και άλλους φορείς. Είναι μέλος του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ), και της GREENPEACE Ελλάδος.

 

Αναστασία Δούκα : Γεννήθηκε στις 18/11/79. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών (Deree), από το οποίο αποφοίτησε με υψηλή διάκριση (3.69/4.00). Κατά τη διάρκεια του έτους 2004 – 2005, πραγματοποίησε Μεταπτυχιακό με Τίτλο Σπουδών “MSc on Health Psychology” - University of Bath, England, με διάκριση 2: 1. Παρουσίασε πτυχιακή εργασία κατά τη διάρκεια του Μεταπτυχιακού, σχετικά με την Υπέρταση και την Ποιότητα Ζωής στην τρίτη ηλικία του Ελληνικού Πληθυσμού, στο 26ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, τον Ιούλιο του 2006, στην Ελλάδα, όπου και απέσπασε θετικά σχόλια. Επί σειράς τεσσάρων ετών ασχολείται με τη διεξαγωγή συμβουλευτικής, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, με ιδιαίτερη ενασχόληση σε θέματα άγχους (οικογενειακό, επαγγελματικό, προσωπικό επίπεδο) και υγείας (ασθενείς καρκίνου). Αποτελεί μέλος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου (OEKK), του Βρετανικού Οργανισμού Ψυχολόγων (BPS) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (IAAP). Άμεσος στόχος της η πραγματοποίηση PhD με επικέντρωση στην ψυχολογία βιομηχανίας και την εφαρμογή της σε νοσοκομειακούς χώρους.

 

Αθανασία Κακαρούμπα : Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 28/07/82. Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πατρών(2005). Εργάστηκε ως  εξωτερική συνεργάτιδα της πράξης "Συμβουλευτική παρακολούθηση ανέργων του Ν. Αχαΐας που υλοποιήθηκε από τη Ν.Ε.Λ.Ε. Αχαΐας" στο Μέτρο 3 "Τοπικές πρωτοβουλίες Απασχόλησης" του Άξονα προτεραιότητας 5"Προώθηση της απασχόλησης και εξειδίκευσης του ανθρώπινου δυναμικού του Π.Ε.Π. Δυτικής Ελλάδος. Από το 2007 έως σήμερα εργάζεται στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Ιθάκης. Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής, γαλλικής γλώσσας καθώς και Η/Υ. Στα πλαίσια διεξαγωγής  πτυχιακής εργασίας με θέμα "Η στάση των εργαζόμενων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα απέναντι στη σεξουαλική παρενόχληση" πραγματοποιήθηκε κοινωνική έρευνα στην πόλη της Πάτρας. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στα πλαίσια διημερίδας του ΑΤΕΙ Πατρών και σε σεμιναριακό κύκλο με θέμα "Καταπολέμηση των διακρίσεων στην απασχόληση και αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας "που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών για τα δικαιώματα της γυναίκας. Έχει παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων με θέμα "Ισότητα των δύο φύλων και δημόσιες πολιτικές στην Ευρωπαϊκή  Ένωση και τoν ΟΗΕ "που διοργάνωσε το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τέλος, αποτελεί αρωγό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου "Άλμα Ζωής" γυναικών με καρκίνο μαστού

 

 Ντόλλυ Καλημέρη : Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Παρίσι Ιστορία της Τέχνης αλλά παράλληλα, σπούδασε και την Γραμματειακή Επιστήμη στην Γαλλική Σχολή St. Etienne. Αργότερα, παρακολούθησε ειδικά μαθήματα εκπαίδευσης Εκπαιδευτών και ξεκίνησε να εκπαιδεύει νεότερες και όχι μόνο γραμματείς όλων των επιπέδων σε εταιρίες και ιδιωτικά ΙΕΚ. Εργάζεται από το 1973 συνεχώς στη θέση της Βοηθού Διοίκησης, μιλάει 4 γλώσσες,είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομάδας του Συνδέσμου European Management Assistants   σχεδόν από την ίδρυσή της, της οποίας διετέλεσε και Chairman για μια πενταετία, και μέλος του Δ.Σ. της ACTA A.E.

Κατερίνα Κανελίδου : Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητιτισμού) και τις συνέχισε στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (MA σε Θέατρο, Δραματοθεραπεία και Ψυχόδραμα). Από το 2004 είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών και την άνοιξη του 2009 έλαβε την πιστοποίησή της ως Επαγγελματίας Coach (CPC), μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην InternationalCoachAcademy.
Εχει εργαστεί στο χώρο της ψυχικής υγείας σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, της εκπαίδευσης ενηλίκων (κατάρτιση ανέργων και εκπαίδευση εκπαιδευτών), της ειδικής αγωγής και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από το 2008 δραστηριοποιείται αποκλειστικά ως performancecoach. Τον Ιανουάριο του 2009 ίδρυσε την εταιρία CreativeEmpowerment, η οποία παρέχει υπηρεσίες coaching και training.

 

 

Νικόλαος Καντζέλης (MSc): είναι Software Engineering & Web Applications Trainer στην εταιρεία Q-Training. Γεννήθηκε στην Αθήνα, και έχει σπουδάσει στην Μ. Βρετανία. Κατέχει ένα BSc (in Computer hardware and Software Engineering) από το Πανεπιστήμιο του Coventry. Κατέχει ένα πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο από το South Bank University (MSc in Computer Systems and Networking) και ένα δεύτερο από το ίδιο πανεπιστήμιο σε (MSc in Object Oriented Systems). Κατέχει μια σειρά πιστοποιήσεων πάνω σε διάφορες τεχνολογίες Software Engineering, όπως:
 • Microsoft Certified Professional MCP 2.0
 • Microsoft Certified Professional Developer Web Developer
 • Microsoft Certified Technology Specialist .Net Framework 2.0: Web
 • Applications
 • Microsoft Certified Technology Specialist SQL Server 2005
 • Microsoft Certified Application Specialist Microsoft Office Word 2007
 • Certified
 • Microsoft Certified Application Specialist Microsoft Office Excel 2007
 • Certified
 • ECDL Core Certificate
 • ECDL Expert Certificate
 • Certified ASP Developer
 • Certified HTML Developer
 • Senior Professional Trainer
Εργάζεται σαν εισηγητής σεμιναρίων πάνω σε τεχνολογίες αιχμής στην εταιρεία Q-Training και έχει εμπειρία χιλιάδων ωρών στην εκπαίδευση ενηλίκων. Είναι υπεύθυνος όλων των σεμιναρίων πληροφορικής που διεξάγει η Q-Training. Συνεργάζεται με το Κολλέγιο Αθηνών σαν εισηγητής σεμιναρίων στο πρόγραμμα επιμόρφωσης ενηλίκων. Εργάζεται σαν Freelance web developer και έχει δημιουργήσει δεκάδες websites.  Εργάσθηκε επί σειρά ετών σε πολλές εταιρείες ως senior web and application developer στον ιδιωτικό τομέα.

 

Αγγελική Καπετανάκη : Πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ΕUMA. Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα,   διαθέτει γνώσεις, δεξιότητες  και  μακρόχρονη εμπειρία στον γραμματειακό τομέα . Mέλος από το 1982 του Συνδέσμου Europeαn ΜanagementAssistantsUMA) με συμμετοχές σε Συνέδρια και με διαρκή επιμόρφωση με σεμινάρια και training στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα Management, Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Τα τελευταία 27  είναι  Βοηθός Διοίκησης στη Καπνοβιομηχανία Θ.Δ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Χαρά Καψανάκη : Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1966.  Από το 1987 που αποφοίτησα από το τμήμα ελληνοαγγλομαθών γραμματέων του St. George Commercial College, εργάστηκα σε εταιρίες ως γραμματέας διοικήσεως, γενικών διευθυντών και δ/ντων συμβούλων.  Παράλληλα, από το 1996 πρωτοπορώ δημιουργώντας δική μου επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των υπηρεσιών γραφείου και outsource γραμματειακής υποστήριξης.  Από το 2005 όμως, ασχολούμαι  αποκλειστικά με το outsourcing ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ηγήθηκα των ομάδων που συνέταξαν απαιτητικούς διαγωνισμούς όπως της Ανάληψης Σίτισης για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας2004 και του Αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος, αποσπώντας άριστες βαθμολογίες, διακρίσεις και αναλήψεις έργων για τις εταιρίες και κοινοπραξίες που  με εμπιστεύτηκαν.   Πλέον μεταδίδω την εμπειρία μου σε νεώτερα στελέχη, γραμματείς και μη, ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο και με ασφάλεια τις γνώσεις τους, προς όφελος των επιχειρήσεων που εργάζονται. Πιστοποιήθηκα από τον Τεχνοβλαστό ACTA του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, διαθέτω κωδικό εισηγήτριας στον ΟΑΕΔ, είμαι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων (Business Angels) του ΕΟΜΜΕΧ. Διαθέτω αξιόλογη βιβλιογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου και συμμετέχω  σε δίκτυα ομάδων outsourcing, προκειμένου να εξυπηρετώ και στελέχη ξένων επιχειρήσεων που επισκέπτονται για επαγγελματικούς λόγους (επενδυτικούς ή συνεδριακούς) τη χώρα μας.  Έχω  δημοσιεύσει πλέον των 4000 άρθρων στην ιστοσελίδα μου,  αλλά και σε κλαδικά περιοδικά, ιστοσελίδες και ιστολόγια της Ελλάδος και του εξωτερικού. Μιλάω και γράφω  άπταιστα αγγλικά και έχω γνώσεις γερμανικής.

 

Σοφία Ρούσσου : Εργάζεται στην DENTOFAIR SA (εισαγωγική εταιρεία οδοντιατρικών ειδών) ως Personal Assistant του Διευθύνοντος Συμβούλου. 
Το 2003 έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Κορυφαίων Βοηθών Διοίκησης (European Management Assistants – EUMA) και από το 2006 είναι η PR Officer της Ελληνικής Ομάδας και υπεύθυνη του εντύπου IMPETUS. Ασχολείται ενεργά με τη σωματική ψυχοθεραπεία με τη μέθοδο της Βιοσύνθεσης που εδρεύει στην Ελβετία και είναι απόφοιτος  του 5ετούς εκπαιδευτικού training του Ελληνικού Κέντρου.
Συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό που αφορούν τόσο την επαγγελματική όσο και την ψυχοθεραπευτική της ιδιότητα.

 

 Ρεγγίνα Ράινχαρντ : Γεννήθηκε το 1966 στην Ζυρίχη και αφού αποφοίτησε από την Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1986, επιστρέφει στην Ελβετία όπου και διαμένει έκτοτε μόνιμα. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας της με διεθνείς εταιρίες (ασφαλιστικές, αρχιτεκτονικές, βιομηχανικές, πανεπιστημιακές), διευρύνει τις γνώσεις της και αποκτά δεξιότητες, τόσο στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης ως ανώτατη βοηθός διοίκησης, όσο και στην οργάνωση και διαχείριση εκδηλώσεων. Μετά και την ολοκλήρωση της εξειδικευμένης εκπαίδευσής της, σε ΗΠΑ και Ελβετία, στον τομέα του coaching, ιδρύει την Coaching Events & Kommunikation. Κύριες αρμοδιότητες της εταιρίας της είναι το Coaching επιχειρηματιών (μέλος ICF και SOL), η διαπολιτιστική εκπαίδευση ανωτέρων στελέχη διεθνών εταιριών (μέλος SIETAR Europe)  και η ανάπτυξη επιχειρηματικού δικτύου με εκδηλώσεις των ομάδων της σε διαδικτυακές επιχειρηματικές κοινότητες (XING και LinikedIn).   Αποτέλεσμα της δραστηριότητάς της αυτής είναι το προσωπικό και το επιχειρηματικό της δίκτυο να αναπτυχθεί διεθνώς.

 

Θεοχάρης Συνειφακούλης : Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 12 Οκτωβρίου 1971. Σπούδασε Ιατρική στο Pecs της Ουγγαρίας όπου και αποφοίτησε το 1996. Ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευσή στην Α’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Λαϊκό Νοσοκομείο και έλαβε τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Leicester (σε συνεργασία με τις, UnionI nternationale des Association dAlpinisme (U.I.A.A.) – International Commission for Alpine Rescue (IKAR) – International Society for Mountain Medicine (ISMM)) με τίτλο Diploma in Mountain Medicine. Είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής και εκπροσωπεί την Ελλάδα στην International Commission for Mountain Emergency Medicine (ICARMEDCOM). Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών." 

 

Ηλίας Τζαννής: Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου 1947. Σπούδασε Διοικητικές, Οικονομικές, Πολιτικές και Τεχνολογικές Επιστήμες και έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση - Διοίκηση Επιχειρήσεων και  στην Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη. Μιλάει Αγγλικά. Σήμερα, ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε  θέματα Management & Εκπαίδευσης, συνεργάζεται με Επιχειρήσεις, την ACTA Α.Ε. (Aristotle Certification Training & Assessment. Τεχνοβλαστό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θες/νίκης ),  το E.M.O  UN. OFSUNDERLAND, την ΟΤΕacademy, το ΚΕΚ Δήμου Αθηναίων, την Ακαδημία Εθνικής Άμυνας, την Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και με άλλους Έγκριτους Φορείς και Εκπαιδευτικές Εταιρείες, παρέχοντας συμβουλευτική και εκπαίδευση σε εξειδικευμένα θέματα, όπως : Σύγχρονο Ανοιχτό Management ( Ηγεσία, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Συναισθηματικά Πρότυπα κ.ά.), Οργάνωση και Διαχείριση Διοικητικογραμματειακής Στήριξης, Οργανωσιακό Σχεδιασμό Αρχείων κ.ά. ργάστηκε  στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε Μονάδες της Διοίκησης της Τράπεζας και στη Γραμματεία Διοικητή. Συνταξιοδοτήθηκε από την Τράπεζα  το Φεβρουάριο του έτους 2000. Είναι πιστοποιημένος Αξιολογητής Ε.ΚΕ.ΠΙΣ του Υπ. Κ.Α., του ΟΑΕΔ και κατέχει Άδεια Οικονομολογικού Επαγ/τος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.  Διετέλεσε Πρόεδρος Α.μ.Ε.Α. και Αρχηγός Ανεξαρτήτου Ιδρύματος Π.Σ.Ε.Α της Ε.Τ.Ε. Εκπαιδεύτηκε από εξειδικευμένους Φορείς στην εκπαίδευση ενηλίκων και διετέλεσε από το 1985 εισηγητής στη Διεύθυνση  Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Ε.Τ.Ε, το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, την Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου και άλλους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς. Είναι μέλος Επιστημονικών Ενώσεων , συγγραφέας Εγχειριδίων,  ομιλητής σε Συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αρθρογραφεί στον ελληνικό και ξένο τύπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί

Χορηγοί

 

 

 

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας

Υποστηρικτές

               

  

 

 

 

 

Διοργάνωση

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants υποστηρίζει και προβάλλει το έργο της

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων