| Εγγραφή      
Pre-Conference Workshop ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Greek / German business language & cross cultural communication

Στα πλαίσια του συνεδρίου και συγκεριμένα την Παρασκευή 13/11/2009 και ώρες 16.15-2030μμ θα διεξαχθεί Pre-conference workshop με θέμα "Greek / German business language & cross cultural communication" με εισηγήτριες την κα. Ρεγγίνα Ράινχαρντ και την κα. Χαρούλα Καψανάκη. Το Workshop απευθύνεται σε Βοηθούς Διοίκησης που αν και κατάγονται από την Γερμανία εργάζονται στην Ελλάδα ή είναι Ελληνίδες που εργάζονται σε θυγατρικές Εταιριών από Γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Λιχνεστάϊν κλπ.). Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. 

Στα ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά θα διεξαχθεί η προσυνεδριακή εκπαιδευτική ενότητα, στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις Επιτυχημένες Συνεργασίες οργανισμών και εταιριών, μεταξύ Ελλήνων και Γερμανόφωνων λαών (Γερμανών, Αυστριακών, Ελβετών και κατοίκων του Λίχτενστάιν).

Το Workshop απευθύνεται σε  γραμματείς-βοηθούς διοίκησης που ήδη συνεργάζονται ή επιθυμούν να συνεργαστούν με την διαφορετική κουλτούρα ενός εκ των δυο λαών, προκειμένου αυτή να αποδειχθεί μοχλός επιτυχίας κι όχι διαφορετικότητας.

Τόσο η Ρεγγίνα Ράινχαρντ, CEO της Coaching Events and Kommunication, όσο και η διακρατική της εταίρος Χαρά Καψανάκη, δημιουργός και υπεύθυνη του grammateas.gr, θα σας:

  • κάνουν coaching επάνω σε θέματα που αφορούν στην διαπολιτισμική κουλτούρα:
    τα πρέπει και δεν πρέπει της μεταξύ τους επικοινωνίας
  • εφοδιάσουν με πρακτικά επιχειρηματικά εργαλεία
  • υποστηρίξουν στα άμεσα και ενεργά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις διαφορετικές αυτές νοοτροπίες
  • παρουσιάσουν αληθινά παραδείγματα και ασκήσεις προσομοίωσης που οδήγησαν σε επιτυχία.

To workshop θα πραγματοποιηθεί στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Q-Training (Κουτσονίκα 3 & Ηλία Ηλιού μόλις 50μ από το Metro Ν. Κόσμου)

Αξία Συμμετοχής: 130 Ευρώ. (Δυνατότητα επιδότησης από το πρόγραμμα Ο.Α.Ε.Δ-Λ.Α.Ε.Κ.)

Για να κατεβάσετε την Δήλωση Συμμετοχής πατήστε εδώ: PDF. Αφού την συμπληρώσετε και σφραγίσετε μπορείτε να την στείλετε στο fax. 210 9244510.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9244468 κα. Μπερεδήμα

Χορηγοί

Χορηγοί

 

 

 

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας

Υποστηρικτές

               

  

 

 

 

 

Διοργάνωση

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants υποστηρίζει και προβάλλει το έργο της

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων