| Εγγραφή      
Agenda - Αναλυτική Θεματολογία

To 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants 2010 σας προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξετε το Track με την θεματολογία που σας ενδιαφέρει. Δείτε παρακάτω την αναλυτική θεματολογία και τα σημεία που θα καλύψει η κάθε παρουσίαση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο  210 9244468  κα. Μπερεδήμα ή στείλτε e-mail στο info@secretaries.gr

Αναλυτική Περιγραφή Παρουσιάσεων

Διευθυντής & Βοηθός Διοίκησης : "Κοινή πορεία - Αμοιβαίο όφελος"

Σε αυτό το session δύο Ανώτατα Στελέχη  μεγάλων επιχειρήσεων θα παρουσιάσουν το προφίλ και τα χαρακτηριστικά της "ιδανικής" Βοηθού Διοίκησης με βάση τα δικά τους κριτήρια και θα δεχτούν ερωτήσεις από τις συνέδρους.

Στην συνέχεια του session, δύο καταξιωμένες Βοηθοί Διοίκησης με πολύχρονη επαγγελματική προϋπηρεσία θα καταθέσουν τις σημαντικότερες εμπειρίες τους και θα συζητήσουν με τις συνέδρους τις νέες προκλήσεις του επαγγέλματος. 

Το σύνδρομο της σταχτοπούτας (The Cinderella Syndrome) / Βίλλυ Παρίτση/ Επαγγελματίας γραμματέας – Εκπαιδεύτρια γραμματέων - Βιβλιοθηκονόμος

Οι δύσκολες, ατυχείς μέρες και καταστάσεις μοιάζει να μην έχουν τέλος, μας τριγυρνάνε και κάνουν τη ζωή, ιδιαίτερα την επαγγελματική μας ζωή, να φαίνεται δύσκολη. Αλλά η ζωή αυτή είναι δύσκολη ή μας φαίνεται δύσκολη?
Τι γίνεται όταν βρεθούμε μπρος σε μια τέτοια δυσκολία, αναποδιά, κακοτυχία? Πώς την αντιμετωπίζουμε? Καθόμαστε και σκαλίζουμε τις στάχτες στη φωτιά που καίει μπρος μας περιμένοντας το βασιλόπουλο να έρθει και να μας σώσει εφαρμόζοντας το γοβάκι στο πόδι μας? ‘Η βρίσκουμε εμείς οι ίδιοι/ες το κατάλληλο γοβάκι και το ταιριάζουμε στο κατάλληλο πόδι μας, και τότε ίσως έρθει το βασιλόπουλο χωρίς να το ψάξουμε?
Καιρός να αλλάξουμε τη νοοτροπία του κακομοίρη ή της κακομοίρας!!! Δεν πάει με την εποχή μας!!

Κερδίστε Εντυπώσεις και Δουλειές Χρησιμοποιώντας Σωστά τα Μυστικά του Χώρου στον οποίο Εργάζεστε: Διευθέτηση Καθισμάτων, Γραφείων, Τραπεζιών και Χώρων
Συσκέψεων – Το Λάθος του Βασιλιά Αρθούρου…  

Ένα πολύ συχνό φαινόμενο στο σύγχρονο Ελληνικό, αλλά και παγκόσμιο, επιχειρηματικό περιβάλλον είναι η δυσμενής κατάληξη σε μια φαινομενικά σχεδόν έτοιμη επιχειρηματική συμφωνία, παραγγελία ή και συνεργασία. Παρόλο που όλα τα στοιχεία οδηγούν στο κλείσιμο μιας μικρής (ή και μεγάλης) δουλειάς, τελικά για κάποιους «ανεξήγητους» λόγους η δουλειά χαλάει. Κάποιοι από τους λόγους αυτούς σχετίζονται άμεσα με τη μη σωστή χρησιμοποίηση του χώρου.
Σε αυτό το 2ωρο εργαστήριο θα αποκαλυφθούν πολλά πρακτικά μυστικά αναφορικά με τη σωστή χρήση του εργασιακού χώρου αλλά και των προσωπικών χωρικών ζωνών που εκτείνονται γύρω από το σώμα μας. Πιο συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν ορισμένα αυτοδιαγνωστικά τεστ έτσι ώστε να αντιληφθούν οι συμμετέχοντες τις δικές τους αντιλήψεις σχετικά με τη χρήση του χώρου, θα αναλυθούν οι ζώνες γύρω από το σώμα μας και η χρήση τους στον εργασιακό χώρο, θα περιγραφούν οι διάφορες θέσεις καθισμάτων και οι σημασίες τους, θα επεξηγηθεί η σημασία και η δύναμη της κάθε θέσης σε ένα τετράγωνο, σε ένα στρόγγυλο καθώς και σε ένα ορθογώνιο τραπέζι συσκέψεων, και τέλος θα παρουσιαστεί το λάθος που έκανε ο Βασιλιάς Αρθρούρος και η μεταφορά του στις σύγχρονες επιχειρηματικές συνθήκες..!

Δρ. Αλμπέρτος Αζαρία / Σύμβουλος Επικοινωνίας και Εκπαιδευτής Στελεχών Επιχειρήσεων

Βασικές αρχές διαχείρισης έργων και εργασιών (Project Management) για βοηθούς Διοίκησης

Δρ. Δημήτριος Καμσαρής / Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Καθημερινά καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας ή να συμμετάσχουμε σε διάφορα Project. Project ορίζεται η κάθε προσχεδιασμένη εργασία που περιλαμβάνει ανθρώπους και δραστηριότητες, έχοντας ως προϋποθέσεις:

Προσωρινή προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα μοναδικό προϊόν
Η οργανωμένη προσέγγιση βάσει της οποίας μπορούμε να  χειριστούμε τη διαδικασία εκτέλεσης και ολοκλήρωσης διαφόρων τύπων Project, ονομάζεται Project Management.

Η θεματολογία της εισήγησης περιλαμβάνει:

Βασικές Έννοιες του Project Management
Φάσεις του Project Management
Εργαλεία και Τεχνικές Χρονικού Προγραμματισμού

Το Κέρας της Αμάλθειας στην Καθημερινότητά μας Μύθος ή Πραγματικότητα; Σοφία Ρούσου/  Σύμβουλος σε θέματα Ψυχολογίας

Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην αφθονία, στη χαρά, στην ευημερία.  Όμως, και παρά την πρόοδο της τεχνολογίας, διαπιστώνουμε ότι η ζωή μας γίνεται όλο και πιο στερημένη, φοβισμένη και αγχώδης.  
Στο εργαστήριο αυτό, έχοντας  σαν εργαλείο το σώμα μας, στοχεύουμε:
• Να προσεγγίσουμε τους  παγιδευμένους εσωτερικούς περιορισμούς μας που μαγνητίζουν την έλλειψη του χρήματος και της πληρότητας στη ζωή μας
• Να συνδεθούμε με τη λειτουργία της δημιουργικής μας ικανότητας
• Να συμφιλιωθούμε με την υποσυνείδητη άγονη περιοχή της ατομικής μας ‘αμάθειας’ που μας φτωχαίνει και να περάσουμε συνειδητά στην εύφορη περιοχή της ‘αμάλθειας’ που υπάρχει σε όλους μας και περιμένει να τροφοδοτήσει με πλούτο και ευημερία τη ζωή μας.

Το ψυχολογικό προφίλ της Βοηθού Διοίκησης και αυτογνωσία : Προϋπόθεση παραγωγικής συνεργασίας και επαγγελματικής Ανέλιξης

Χρήστος Βονδικάκης /  Σύμβουλος Επιχειρήσεων

 

Χρήσιμες εφαρμογές  πληροφορικής για την Βοηθό Διοίκησης /Αντώνιος Δάσκος,  Q-Training

  • Μαζική αποστολή SMS από τον H/Y
  • Ηλεκτρονικό πρωτόκολλο (χαρακτηριστικά και οφέλη, demo)
  • Εφαρμογές δημιουργίας οργανογραμμάτων και άλλων διαγραμμάτων, σχεδίων (demo : Microsoft Visio, PowerPoint 2007)
  • Demo αυτόματης μετατροπής Business Card σε Επαφή Outlook (contact)

Παρουσίαση έρευνας σχετικά με τα περιζήτητα επαγγέλματα και συζήτηση σχετικά με την θέση του επαγγέλματος της Βοηθού Διοίκησης στην λίστα αυτή. Η παρουσίαση θα γίνει από Στέλεχος μεγάλης Εταιρίας ανεύρεσης προσωπικού.

 

Δείτε σύντομα Βιογραφικά Σημειώματα των Ομιλητών πατώντας εδώ.

Χορηγοί

Χορηγοί


Υποστηρικτές

               

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Διοργάνωση

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants υποστηρίζει και προβάλλει το έργο της

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων