| Εγγραφή      
5o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants (2010) ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Στόχος Συνεδρίου

Πολλές φορές και μετά την διοργάνωση τεσσάρων συνεδρίων, κάποιος μπορεί να αναρρωτηθεί τι άλλο έχει  να προσφέρει το πέμπτο συνέδριο. Η επιτυχία όμως μπορεί να είναι διαχρονική και αυτό παραμένει βασικός μας στόχος. Το συνέδριο του 2010 αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια παρουσίασης εξειδικευμένων και ειδικών θεμάτων σε σημαντικούς τομείς του κλάδου των βοηθών διοίκησης. Με ένα διαφορετικό κεντρικό session αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον session με το κλείσιμο του συνεδρίου παράλληλα με την αξιοποίηση καταξιωμένων ομιλητών για τα παράλληλα session, κάνουμε και για το 2010 την διαφορά.

Παράλληλα, για ακόμη μια χρονιά συνεργαστήκαμε με το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομάδας E.U.M.A. με σκοπό να εντάξουμε στην Agenda θεματολογία που καλύπτει εξειδικευμένες ανάγκες του κλάδου.

Στον εκθεσιακό χώρο οι σύνεδροι θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των πιστοποιήσεων.

Για εμάς, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που προετοιμάζουμε το διοργάνωση, αποτελεί βασική επιδίωξη, σε αυτό το Συνέδριο, να προσφέρουμε γνώσεις που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες με την επιστροφή σας στην εργασία σας.

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων