| Εγγραφή      
5o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  

To 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants 2010 διοργανώνεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Novotel.

Το συνέδριο, που πλέον αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των Βοηθών Διοίκησης, προσφέροντας εξειδικευμένα sessions και φιλοξενώντας έγκριτους ομιλητές, φιλοδοξεί και για το 2010 να προσελκύσει περισσότερες από 300 συμμετέχουσες από Ελλάδα και Κύπρο.  

Τι αλλάζει το 2010 σε σχέση με τα προηγούμενα συνέδρια: 

  • Το κεντρικό session θα είναι διαδραστικό και θα κατατεθούν οι απόψεις (φυσική παρουσία) τόσο Ανώτατων Στελεχών όσο και Βοηθών Διοίκησης με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία. Οι συμμετέχουσες θα έχουν την δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.
  • Με την λήξη του συνεδρίου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με τα περιζήτητα επαγγέλματα στην χώρα μας και την θέση που καταλαμβάνει το επάγγελμα της Βοηθού Διοίκησης στην λίστα αυτή.
  • Ειδικός χώρος παρουσίασης νέων τεχνολογιών και προϊόντων όπως Microsoft Visio, Microsoft Project Management, πληκτρολόγια ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος, wireless presenters, κλπ. 
  • Αναβάθμιση της θεματολογίας που θα καλύψουν τα παράλληλα session με αναφορές σε τομείς όπως Project Management για Βοηθούς Διοίκησης, Office 2007, SMS Marketing και άλλες σημαντικές ενότητες.
  • Με την λήξη του συνεδρίου οι συμμετέχουσες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το μισθωμένο για τις ανάγκες του συνεδρίου λεωφορείο  προκειμένου να μεταφερθούν στον σταθμό Metro του συντάγματος.

Agenda / Αναλυτική Θεματολογία / Ομιλητές / Απευθύνεται / Στόχος / Χώρος Διεξαγωγής /Διοργάνωση/ Δήλωση Συμμετοχής / Διοργάνωση

Χορηγοί

Χορηγοί


Υποστηρικτές

               

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Διοργάνωση

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants υποστηρίζει και προβάλλει το έργο της

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων