| Εγγραφή      
6o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων - Βοηθών Διοίκησης & Top Management Assistants (2011) ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Προφίλ Ομιλητών Συνεδρίου 2012

Επίσημη Προσκεκλημένη
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
  Λένα Πάντου: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Σπούδασε Computer Science στο Mediterranean College, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε εταιρεία πληροφορικής ως υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών. To 1993 εργάστηκε για πρώτη φορά στο χώρο της φαρμακευτικής βιομηχανίας, ως βοηθός Διευθύνοντος Συμβούλου. Το 1998 προσελήφθη από την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas ως βοηθός διοίκησης, ενώ από το 2004 έως σήμερα κατέχει τη θέση της IT Manager στην ίδια εταιρεία. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, κυρίως, σε θέματα πληροφορικής, αλλά και δημοσίων σχέσεων, marketing και επικοινωνίας.

Ομιλητές

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

(Τα ονόματα εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά)

 

Δρ. Αλμπέρτος Αζαρία: Σύμβουλος Επικοινωνίας και Εκπαιδευτής Στελεχών, ενώ παράλληλα είναι Διδάκτωρ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε θέματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Διεθνούς-Επικοινωνιακού Mάρκετινγκ. Κατέχει Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς επίσης και Πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε με υψηλές διακρίσεις τον Μεταπτυχιακό τίτλο MBA (Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διδακτική εμπειρία τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όσο και σε εκπαιδευτικούς φορείς του Ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές διαλέξεις τόσο σε διεθνή όσο και σε τοπικά συνέδρια και σεμινάρια. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, συνεργάζεται με αρκετές από τις καλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης στελεχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργασίες και άρθρα του, έχουν δημοσιευθεί τόσο σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, όσο και στον ημερήσιο τύπο και το Διαδίκτυο. Τέλος, είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών και ελληνικών επιστημονικών οργανώσεων και οργανισμών.

 

Μαρίνα Γιαρένη : Η Μαρίνα φορά πολλά καπέλα, όπως ακριβώς και εσύ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Σήμερα, μαζί με το σύζυγο της, αναθρέφουν δύο μικρά θηλυκά και πεισματάρικα ‘αφεντικά’. Διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στην εργαστηριακή εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων για διακεκριμένες εταιρείες, διεθνείς οργανισμούς και κυβερνητικές αρχές.

Έχοντας σπουδάσει τεχνολογία, διοίκηση επιχειρήσεων και στρατηγική διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, απολαμβάνει να ταξιδεύει σε διαφορετικές εργασιακές κουλτούρες (Ευρώπη, Ασία, Μεσόγειος), εμφυσώντας το πάθος και τις γνώσεις της για θέματα υπευθυνότητας, ηγεσίας, επικοινωνίας, πωλήσεων και ποιοτικής εξυπηρέτησης.
Έχει δημιουργήσει διάφορες επιχειρήσεις, με πρόσφατη τη Learning for Life Training & Consulting (www.learning4life.gr). Αναπολεί με αγάπη τη θέση της ως project manager για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το ρόλο της στο διοικητικό συμβούλιο εκπαιδευτικών εταιρειών, καθώς και όλες τις θέσεις διοίκησης πωλήσεων τις οποίες κατέλαβε στην καριέρα της.

Επενδύει σημαντικά στη δική της διαρκή επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη και διακρίνεται για τις μεγάλης διάρκειας, διαυγείς και ανταποδοτικές επαγγελματικές σχέσεις τις οποίες έχει σφυρηλατήσει τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους συνεργάτες της.
  Δημήτριος Γρηγορόπουλος: Απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής.Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά μετεκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια σε Ελλάδα κι εξωτερικό.Κάτοχος του γερμανικού CERTIFICATE OF DENTAL IMPLANTOLOGY.Μέλος σε πολλούς ελληνικούς και διεθνείς οδοντιατρικούς οργανισμούς καθώς και της εθελοντικής προληπτικής οδοντιατρικής ομάδας του συλλόγου Πειραιά.Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο του Πειραιά με έμφαση στην Αισθητική οδοντιατρική και στην προσθετική. 

Αντώνιος Δάσκος: Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α). Κάτοχος MSc. σε Computer Science (Software Engineering) του Πανεπιστημίου Birmingham (UK) και MBA του Open University of UK. Διαθέτει μεγάλη διδακτική και επαγγελματική Εμπειρία ενώ έχει διατελέσει Στέλεχος των Εταιριών BullA.E.E., Interface (Ομίλου ALTEC), Microsoft Hellas και Mercedes Benz Hellas. Είναι Πιστοποιημένος ROI Consultant και Certified Trainer.
Είναι πιστοποιημένος στα εργαλεία MBTI, HBDI & DISC. Είναι μέλος του ASTD και συμμετέχει σε ετήσια βάση στο παγκόσμιο συνέδριο Training (American Society for Training & Development) παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα των εκπαίδευσης ενηλίκων.
Διαθέτει κωδικό στο μητρώο εκπαιδευτών Ο.Ε.Α.Δ.-Λ.Α.Ε.Κ. και Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.
Εισηγητής και ομιλητής σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση σε θέματα Train The Trainer, Training Need Analysis, Proving the value of Training & HR, Customer Relationship Management (CRM), Presentation Skills, Influence και Διαπραγματεύσεων, Team Building. Διαθέτει διδακτική εμπειρία που ξεπερνάει τις 15.000 ώρες και διδάσκει σε Ελληνικά και Αγγλικά. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος στις Εταιρίες DOOR Greece Training & Consulting & Q-Training.
Φοίβος Ζαρμπής: Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων και marketing και κάτοχος κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη διόικηση επιχειρήσεων και στα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης.  Έχει εργαστεί σε εταιρίες πληροφορικής (ERP συστήματα) καθώς και σε τμήματα πωλήσεων ως μηχανικός πωλήσεων πληροφοριακών συστημάτων. Διαθέτει επίσης εκτεταμμέννη διδακτική εμπειρία και έχει διδάξει πλήθος αντικειμένων σε κοινό διαφόρων ηλικιών.  Διαθέτει επίσης κωδικό στο μητρώο εκπαιδευτών του Λ.Α.Ε.Κ-Ο.Α.Ε.Δ. Είναι σε θέση να διδάξει και στα ελληνικά και στα αγγλικά  και η διδακτική του εμπειρία ξεπερνά τις 15000 ώρες.  Σήμερα εργάζεται στη Q-training στην οργάνωση και διδασκαλία σεμιναρίων πληροφορικής.

 

Τζίνα Θεοφιλίδου: H Τζίνα Θεοφιλίδου είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου European Management Assistants (EUMA) με 20ετή εμπειρία ως Βοηθός Διοίκησης. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ελληνοαγγλομαθών Γραμματέων & Βοηθών Διοίκησης του Saint George Commercial College, κάτοχος των πιστοποιήσεων «Certified Secretary Management Assistant» (CSMA) της ACTA, Τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , «Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση» και «Tourism Management & Marketing» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα της διαρκούς επιμόρφωσης και της διεύρυνσης των γνώσεων και των δεξιοτήτων στον τομέα της διοικητικής υποστήριξης ανωτάτων στελεχών παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια με θέματα που αφορούν στην Επικοινωνία, στο Management, το Μarketing και το Διαδίκτυο.

Παράλληλα με τη δραστηριοποίηση της ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομάδας του Συλλόγου EUMA, είναι και υπεύθυνη διαχείρισης (Web-coordinator) της κεντρικής ευρωπαϊκής ιστοσελίδας του Συλλόγου.

Εργάζεται στην εταιρεία Έρευνας Αγοράς GfK Hellas, τα τελευταία 18 χρόνια, από το 2002 ως Προσωπική Βοηθός του Γενικού Διευθυντή του τμήματος Consumer Choices και από το 2011 και ως Travel Manager της εταιρείας.

Νίκος Κανέλλος: Aπόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου του Πειραιά ,Bachelor of Science in Economics και του Polytechnic University of New York ,με ειδίκευση το Marketing και την Επιχειρησιακή ‘Ερευνα, Master of Science in Operations Research and Marketing.
Διευθυντικό Στέλεχος εταιρειών καταναλωτικών προϊόντων για περισσότερα από 20 χρόνια στην Ελληνική και Διεθνή Αγορά , Βαλκάνια , USA , Aφρική, Αραβικές Χώρες, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Στρατηγικού Μarketing, Πωλήσεων, Customer Service, Management και Επικοινωνίας.
Έχει διδάξει στο New York City Community College στην Νέα Υόρκη  2 χρόνια , και σε Ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα  περισσότερο από 10 χρόνια.
Εκπαιδευτής ενηλίκων , με εκπαιδευτική εμπειρία που ξεπερνά τις 3.000 ώρες, έχει εκπαιδεύσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό στελεχών όλων των επιπέδων είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ και διδάσκει στα Αγγλικά και Ελληνικά.

Μαρία Παφιώλη: Απόφοιτη του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) και κάτοχος μεταπτυχιακού στο Διαπολιτισμικό Μάνατζμεντ του Copenhagen Business School (CBS). Από το 2007 Γενική Διευθύντρια στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών και συμβουλευτικής καριέρας CVexperts. Ομιλήτρια σε πλήθος σεμιναρίων καριέρας, ημερών καριέρας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και ημερίδων. Blogger στο ιστολόγιο cvexperts.blogspot.com
Ελένη Ριζικιανού:  Βοηθός διοίκησης με 20ετή εμπειρία, Μέλος Δ.Σ. και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων (N.P.R.O. ) της ελληνικής ομάδας των Ευρωπαίων Βοηθών Διοίκησης (European Management Assistants – EUMA), Υπεύθυνη της ελληνικής έκδοσης του ηλεκτρονικού περιοδικού του συλλόγου EUMA, “Impetus “.  Σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού και έχει ευρεία συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια και εκπαιδευτικές ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι Microsoft Office User Specialist με διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Office Manager στην εταιρία ΜΕΝΤΩΡ Πραγματογνώμονες – Εκτιμητές – Μηχανικοί Α.Ε. του ομίλου INTERAMERICAN.

 

Χορηγοί - Υποστηρικτές

Επίσημος Υποστηρικτής

Επίσημος Αερομεταφορέας

                                                          Χορηγοί

 

 

  

 

Κύριοι Υποστηρικτές

 

  

 

 

 

 

 Υποστηρικτές

  

 

 

 

 

 

Διοργάνωση

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants υποστηρίζει και προβάλλει το έργο της

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων