| Εγγραφή      
6o Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  

To 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants 2011 διοργανώνεται το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Novotel.

Το συνέδριο, που πλέον αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των Βοηθών Διοίκησης, προσφέροντας εξειδικευμένα sessions και φιλοξενώντας έγκριτους ομιλητές, φιλοδοξεί και για το 2011 να προσελκύσει περισσότερες από 300 συμμετέχουσες από Ελλάδα και Κύπρο.  

Οι δέκα πρώτες Δηλώσεις συμμετοχής θα κερδίσουν το βιβλίο "Yes! 50 Secrets from the Science of Persuasion by Noah J. Goldstein, Steve J. Martin and Robert B. Cialdini".Τα ονόματα θα αναρτηθούν σε σελίδα που θα αναρτηθεί στο site.

Agenda  / Αναλυτική Θεματολογία Παρουσιάσεων /Ομιλητές / Απευθύνεται / Στόχοι Συνεδρίου / Χώρος Διεξαγωγής / Δήλωση Συμμετοχής / Διοργάνωση

Τι αλλάζει το 2011 σε σχέση με τα προηγούμενα συνέδρια: 

 • Αφού λάβαμε υπόψη το αίτημά σας, στις αξιολογήσεις του προηγούμενου συνεδρίου, το κεντρικό session διευρύνθηκε και εμπεριέχει την παρουσίαση δυο θεμάτων που διεθνώς βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων.  Συγκεκριμένα το κεντρικό session θα έχει διάρκεια 4 ώρες και θα γίνει παρουσίαση των θεμάτων:
  • Building individual and organizational trust in turbulent times
  • Διαχείριση διαφωνιών και συγκρούσεων (conflict management)
 • Η τελευταία παρουσίαση του συνεδρίου θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις και τις νέες τάσεις στον κλάδο των βοηθών διοίκησης στην Ελλάδα το 2011.
 • Τα τέσσερα παράλληλα sessions παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο συνέδριο και θα αναφερθούν σε επίκαιρα θέματα όπως η αναβλητικότητα, η διοργάνωση αποτελεσματικών Meetings ενώ για πρώτη φορά, οι σύνεδροι που θα το επιλέξουν, θα έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ τους με βάση το instrument DISC.
 • Όπως και το 2010, με την λήξη του συνεδρίου οι συμμετέχουσες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το μισθωμένο για τις ανάγκες του συνεδρίου λεωφορείο  προκειμένου να μεταφερθούν στον σταθμό Metro του συντάγματος. Το 2011 θα υπάρξει μισθωμένο λεωφορείο για την μετάβαση των συνέδρων από την πλατεία συντάγματος στο ξενοδοχείο Novotel και κατά την έναρξη του συνεδρίου.
 • Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία της τρέχουσας περιόδου στην χώρα μας, μειώθηκε ακόμη περισσότερο η αξία συμμετοχής ενώ προσφέρεται η δυνατότητα ακόμη μεγαλύτερης έκπτωσης σε άνεργες βοηθούς διοίκησης και φοιτήτριες.
 • Γιά ακόμη ένα συνέδριο υποστηρίζουμε το έργο της Action Aid.
 • Αν είστε άνεργη στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας, στο info@secretaries.gr προκειμένου να λάβετε μέρος στην κλήρωση δέκα (10) δωρεάν προσκλήσεων για το συνέδριο. 

Agenda  / Αναλυτική Θεματολογία Παρουσιάσεων /Ομιλητές / Απευθύνεται / Στόχοι Συνεδρίου / Χώρος Διεξαγωγής / Δήλωση Συμμετοχής / Διοργάνωση

Χορηγοί - Υποστηρικτές

Επίσημος Υποστηρικτής

Επίσημος Αερομεταφορέας

                                                          Χορηγοί

 

 

  

 

Κύριοι Υποστηρικτές

 

  

 

 

 

 

 Υποστηρικτές

  

 

 

 

 

 

Διοργάνωση

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants υποστηρίζει και προβάλλει το έργο της

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων