| Εγγραφή      
1η Συνάντηση Βοηθών Διοίκησης (Γραμματέων & Top Management Assistants) Βορείου Ελλάδος 2010 ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Ομιλητές - Προφίλ

Ομιλητής

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

(Τα ονόματα εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά)

   

Αλμπέρτος Αζαρία: Σύμβουλος Επικοινωνίας και Εκπαιδευτής Στελεχών, ενώ παράλληλα είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε θέματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Διεθνούς-Επικοινωνιακού Mάρκετινγκ. Κατέχει Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς επίσης και Πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε με υψηλές διακρίσεις τον Μεταπτυχιακό τίτλο MBA (Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διδακτική εμπειρία τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όσο και σε εκπαιδευτικούς φορείς του Ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές διαλέξεις τόσο σε διεθνή όσο και σε τοπικά συνέδρια και σεμινάρια. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, συνεργάζεται με αρκετές από τις καλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης στελεχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργασίες και άρθρα του, έχουν δημοσιευθεί τόσο σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, όσο και στον ημερήσιο τύπο και το Διαδίκτυο. Τέλος, είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών και ελληνικών επιστημονικών οργανώσεων και οργανισμών.

Αντώνιος Δάσκος: Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α). Κάτοχος MSc. σε Computer Science (Software Engineering) του Πανεπιστημίου Birmingham (UK) και MBA του Open University of UK. Διαθέτει μεγάλη διδακτική και επαγγελματική Εμπειρία ενώ έχει διατελέσει Στέλεχος των Εταιριών BullA.E.E., Interface (Ομίλου ALTEC), Microsoft Hellas και Mercedes Benz Hellas. Είναι Πιστοποιημένος ROI Consultant και Certified Trainer. Εισηγητής σε θέματα CRM, Presentation Skills, Influcence και Διαπραγματεύσεων και ομιλητής σε Συνέδρια που διοργανώνονται σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Εταιρία Q-Training.

 

Αγγελική Καπετανάκη : Πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ΕUMA. Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα,   διαθέτει γνώσεις, δεξιότητες  και  μακρόχρονη εμπειρία στον γραμματειακό τομέα. Mέλος από το 1982 του Συνδέσμου Europeαn Μanagement AssistantsUMA) με συμμετοχές σε Συνέδρια και με διαρκή επιμόρφωση με σεμινάρια και training στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα Management, Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Τα τελευταία 27  είναι  Βοηθός Διοίκησης στη Καπνοβιομηχανία Θ.Δ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α.Ε.

 

Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ
Απόφοιτος του American College of Thessaloniki και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Hartford στις Η.Π.Α, ενώ επιμορφώνεται σε θέματα ψυχολογίας από το 1987. Έχει εργαστεί σε θέσεις Marketing και Πωλήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων ευρείας διανομής, όπως Coca-Cola, Nestle, Eurobank, Minerva Ελαιουργική κα. Από το 1999 συνεργάζεται με εταιρείες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και Κύπρο ως εκπαιδεύτρια.

Σοφία Ρούσσου : Εργάζεται στην DENTOFAIR SA (εισαγωγική εταιρεία οδοντιατρικών ειδών) ως Personal Assistant του Διευθύνοντος Συμβούλου. 
Το 2003 έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Κορυφαίων Βοηθών Διοίκησης (European Management Assistants – EUMA) και από το 2006 είναι η PR Officer της Ελληνικής Ομάδας και υπεύθυνη του εντύπου IMPETUS. Ασχολείται ενεργά με τη σωματική ψυχοθεραπεία με τη μέθοδο της Βιοσύνθεσης που εδρεύει στην Ελβετία και είναι απόφοιτος  του 5ετούς εκπαιδευτικού training του Ελληνικού Κέντρου.
Συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό που αφορούν τόσο την επαγγελματική όσο και την ψυχοθεραπευτική της ιδιότητα.

Φρόσω Χατζησταύρου: Image Consultant, Colour Analyst. Πτυχιούχος του Γαλλικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Παρά τη μεγάλη εμπειρία σαν εκπαιδευτικός στον χώρο των ξένων γλωσσών, επέλεξε να αλλάξει πλήρως κατεύθυνση και να στραφεί στον χώρο του Image making, τομέα που της ασκούσε πάντοτε ιδιαίτερη έλξη. Αρχικά ολοκλήρωσε ένα πρώτο κύκλο σπουδών στο Interior Design από το Regent Academy of London, ενώ παράλληλα σπούδασε θεωρία χρωμάτων, ελεύθερο σχέδιο και σύνθεση δίπλα στην καθηγήτρια εικαστικών και ζωγράφο Λεονάρδα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της μέσα από την διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης του συστήματος Colourflair®. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες image making σε προσωπικές συνεδρίες στο ειδικά διαμορφωμένο studio χρωμοανάλυσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί

Χορηγοί

 

 

 

 

Υποστηρικτές

               

  

 

 

 

 

 

Διοργάνωση

Υποστηρίζουμε και προβάλλουμε το έργο της

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων