| Εγγραφή      
1η Συνάντηση Βοηθών Διοίκησης (Γραμματέων & Top Management Assistants) Βορείου Ελλάδος ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  
Στόχος Συνάντησης

Οι τέσσερις πρώτες διοργανώσεις του Πανελληνίου Συνεδρίου Γραμματέων & Top Management Assistants βοήθησαν ώστε το συνέδριο να γίνει θεσμός. Η επιτυχία όμως πρέπει να είναι διαχρονική και αυτό παραμένει βασικός μας στόχος. Είναι όμως γεγονός ότι σε αυτή την πορεία, δεχτήκαμε πολλά αιτήματα από Βοηθούς Διοίκησης της Βορείου Ελλάδος για να γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Θεσσαλονίκη.

Αν και οι προβλέψεις για το 2010 και οι τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες δεν είναι οι καλύτερες, θα τολμήσουμε να διοργανώσουμε την πρώτη συνάηντηση βοηθών διοίκησης Βορείου Ελλάδος. 

Η συνάντηση προσφέρει μια πρώτη ευκαιρία ενημέρωσης σε όλες τις συμμετέχουσες σχετικά με  

  • Τις σύγχρονες τάσεις στο εργασιακό περιβάλλον
  • Τις απόψεις καταξιωμένων CEOs και άλλων Στελεχών Top Management για το δικό τους "πρότυπο" αποτελεσματικής γραμματέως.
  • Τις βασικές αρχές Image Making.
  •  
    Τα μυστικά της αποτελεσματικής τηλεφωνικής επικοινωνίας.
  • Τις τακτικές και μεθόδους που εξασφαλίζουν την διαχρονική επαγγελματική επιτυχία

Στο τέλος της συνάντησης θα διοργανωθεί Coctail.

 

Για εμάς, που προετοιμάζουμε την διοργάνωση, αποτελεί βασική επιδίωξη, σε αυτή την συνάντηση, να προσφέρουμε γνώσεις που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες με την επιστροφή σας στην εργασία σας.

Χορηγοί

Χορηγοί

 

 

 

 

Υποστηρικτές

               

  

 

 

 

 

 

Διοργάνωση

Υποστηρίζουμε και προβάλλουμε το έργο της

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468 / 210 4133330  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων