| Εγγραφή      
1η Συνάντηση Βοηθών Διοίκησης (Γραμματέων & Top Management Assistants) Βορείου Ελλάδος ΕλαχιστοποίησηΕκτύπωση   Δημοσίευση  


Η 1η Συνάντηση Βοηθών Διοίκησης (Γραμματέων & Top Management Assistants) Βορείου Ελλάδος 2010 διοργανώνεται το Σάββατο 13 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Capsis της Θεσσαλονίκης. 

AgendaΟμιλητές / Απευθύνεται / Στόχος / Χώρος ΔιεξαγωγήςΑξία Συμμετοχής / Δήλωση Συμμετοχής / Διοργάνωση

H 1η Συνάντηση Βοηθών Διοίκησης, Γραμματέων & Top Management Assistants Βορείου Ελλάδος στοχεύει στην ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο και φιλοδοξεί να δώσει στις συμμετέχουσες γνώσεις για να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται καθημερινά ανταποκρινόμενες σε ιδιαίτερες και υψηλού και απαιτήσεις. Οι τέσσερις διοργανώσεις (2006-2009) του Πανελλήνιου Συνεδρίου Γραμματέων και Top Management Assistants προκάλεσαν μια σειρά αιτημάτων για διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων και στην Θεσσαλονίκη. 

Οφέλη Συμμετοχής

Η συνάντηση αποτελεί μια ευκαιρία συγκέντρωσης των επαγγελματιών του κλάδου των Βοηθών Διοίκησης. Οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία. Δείτε την Agenda για το αναλυτικό πρόγραμμα της Συνάντησης.  

  • Να ενημερωθούν για τις πιστοποιήσεις του κλάδου.
  • Να γίνουν συνδρομητές στο Περιοδικό Executive Secretary το οποίο αποστέλλεται (Δωρεάν) ταχυδρομικώς σε περισσότερες από τρείς χιλιάδες Βοηθούς Διοίκησης σε Ελλάδα και Κύπρο.
  • Να ενημερωθούν παρακολουθώντας εξειδικευμένες παρουσιάσεις για δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική εκτέλεση των καθημερινών τους καθηκόντων στην σύγχρονη επιχείρηση.
  • Να συναντηθούν τα Στελέχη του κλάδου των Βοηθών Διοίκησης Βορείου Ελλάδος και να ανταλλάξουν απόψεις για τα πλεονεκτήματα και τις δυσκολίες του επαγγέλματος αλλά να καταθέσουν τις εμπειρίες τους.

Χορηγοί

Χορηγοί

 

 

 

 

Υποστηρικτές

               

  

 

 

 

 

 

Διοργάνωση

Υποστηρίζουμε και προβάλλουμε το έργο της

Στοιχεία επικοινωνίας με τους διαχειριστές του Secretaries.gr: Τηλ. Κέντρο 210 9244468  e-mail: info@secretaries.gr Fax. 210 9244510

Copyright © 2009 by DOOR Greece Training & Consulting. All rights Reserved.  NKSolutions
Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων