Διοργάνωση και Ιστορία Συνεδρίου

horizontal small transparent

Διοργανωτής του 10ου Συνεδρίου Βοηθών Διοίκησης είναι η DOOR Training & Consulting. Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν 42 χρόνια, το 1981, στην Ολλανδία.
Έντεκα χρόνια μετά η DOOR έκανε τα πρώτα της βήματα στη διεθνή αγορά. Το μέγεθος της επιχείρησης βασίστηκε στο μοντέλο franchising με τον "χρυσό κανόνα" των πολύ ανταγωνιστικών εκπαιδευτών (facilitators), καθοδηγητών (coaches) και συμβούλων (consultants) να εφαρμόζουν την επιχειρηματική τους εμπειρία στις προκλήσεις και ευκαιρίες των πελατών τους.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2010, απορροφώντας την εταιρεία Q-Training που λειτουργούσε ως κέντρο εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, από το 2004.

Σήμερα η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση, καθοδήγηση, συμβουλευτική, e-learning και αξιολόγηση σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το δίκτυο της DOOR έχει περίπου 600 εκπαιδευτές, συμβούλους και coaches, από τους οποίους περισσότεροι από τους μισούς σχετίζονται με την εταιρεία μας για περισσότερα από 10 χρόνια. Η εμπειρία τους εκτείνεται σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς και εφαρμόζεται στο σχεδιασμό και ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μας λύσεων. Ως αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας οι πελάτες μας επωφελούνται μέσω βελτιωμένων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Εξειδικευόμαστε στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων για Βοηθούς Διοίκησης και έχουμε υλοποιήσει πολλά εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων Γραμματέων και Top Management Assistants.  Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις του συνεδρίου.

1ο Συνέδριο 

2006

2ο Συνέδριο

2007

3ο Συνέδριο

2008

4ο Συνέδριο

2009

5ο Συνέδριο

2010

6ο Συνέδριο

2011

7ο Συνέδριο

2013

8ο Συνέδριο

2015

9ο Virtual Συνέδριο

2020